post@movementdans.no
Mandag, Tirsdag og Torsdag 15:30-21:00

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et årstudium i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har erfaring med undervisning i alle sceniske dansestier som klassisk ballett, moderne og samtidsdans og jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen. Linn Camilla har undervist i flere år både ved kveldsskoler og i kulturskolen. Hun underviste hos tidligere Lillehammer og Gjøvik dansesenter og har nå tatt over danseskolen i Gjøvik og startet opp Movement Dansestudio.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» ,«Becoming a river» og « Sisyfos» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»

Linn Camilla underviser i barnedans, alle våre Jazz, Contemporary og girly style klasser.

LINE WALLIN

Line er 27 år gammel og kommer fra Elverum, men bor nå i Lillehammer. Hun har alltid likt å danse, så det var et naturlig valg for henne å velge danselinjen på Stange videregåendeskole. I løpet av disse tre årene begynte hun å konkurrere i HipHop Duo, og fikk oppleve NM, EM og VM.  Etter videregående flyttet hun til København for å ta en ett-årig danseutdannelse hos International Danceacademy, Fredie Pedersen, klassiske og urbane stiler. Det ble syv måneder i København før hun dro tre måneder til LA (2012 – 2013). Etter dette flyttet hun til Paris for å ta ett år på FlowDanceacademy, urbane stiler (2014-2015). Hun trivdes veldig godt i Paris hvor hun fikk mulighet til å jobbe med Philipe Almeida (Physs) og gruppen hans Mouvmatik, samt fikk bli med i gruppen til Malcom Fazeuilh, Endless. Hun ble boende i Paris ett år for å være med på de prosjektene før hun tok enda ett fordypnings år hos FlowDanceacademy i 2016-2017. Line har undervist i flere år på Elverums dansestudio samt nå ett år hos Lillehammer dansesenter. 

Line skal undervise alle våre Hip Hop klasser.