post@movementdans.no
Mandag, Tirsdag og Torsdag 15:30-21:00

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er eier og daglig leder ved Movement Dansestudio. Hun er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et årstudium i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har mange års erfaring med undervisning i alle sceniske dansestiler som klassisk ballett, moderne og samtidsdans og jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen. Linn Camilla har undervist i flere år både ved kveldsskoler og i kulturskolen. Hun underviste hos tidligere Lillehammer og Gjøvik dansesenter og har nå tatt over danseskolen i Gjøvik og startet opp Movement Dansestudio.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» ,«Becoming a river» og « Sisyfos» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»

Linn Camilla underviser i barnedans, alle våre Jazz, Contemporary og girly style klasser.

Line Wallin

Line er 30 år gammel og kommer fra Elverum. Hun gar alltid likt å danse, så det var et naturlig valg for henne å velge danselinjen på Stange videregående skole. I løpet av disse 3 årene begynte hun å konkurrere i HipHop Duo, og fikk oppleve NM, EM og VM! Etter videregående flyttet hun til København for å ta en ett-årig danseutdannelse hos International Danceacademy, Fredie Pedersen, klassiske og urbane stiler. Da var det 7 måneder i København før de dro 3 måneder til LA. Etter dette flyttet hun  til Paris for å ta ett år på Flow Danceacademy, urbane stiler. Her fikk hun mulighet til å jobbe med Philipe Almeida (Physs) og gruppen hans Mouvmatik, samt å bli med i gruppen Malcom Fazeuilh Endless. Hun ble boende i Paris enda ett år for å jobbe med disse prosjektene før hun tok enda ett år ved FlowAcademy.

Line er en hardtarbeidende danser som elsker jakten på å alltid bli bedre! I timene har hun fokus på å lære det grunnleggende i hip hop slik at man får en forståelse for dansen og hva den er bygd opp av. I tillegg har hun mye fokus på å utvikle hver elevs dans og uttrykk. Oppå det hele er det viktig å ha det morsomt! Dans skal være gøy og den følelsen ønsker hun å holde i sine klasser selv om det kan bli hard trening. Sammen skal vi skape et trygt miljø i klassen og kose oss!