post@movementdans.no
Mandag, Tirsdag og Torsdag 15:30-21:00

LINN CAMILLA FJELLENG HANSEN

Linn Camilla er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole, med spesialisering innen moderne og samtidsdans. I tillegg har hun tatt et årstudium i dans ved Trøndertun folkehøgskole. Hun har erfaring med undervisning i alle sceniske dansestiler som klassisk ballett, moderne og samtidsdans og jazzdans. Linn Camilla har en kreativ tilnærming i klassene hvor hun jobber med å blande utforskende og skapende dans med tradisjonelle teknikker. Hun er opptatt av mestringsfølelse, danseglede og personlig utvikling i dansen. Linn Camilla har undervist i flere år både ved kveldsskoler og i kulturskolen. Hun underviste hos tidligere Lillehammer og Gjøvik dansesenter og har nå tatt over danseskolen i Gjøvik og startet opp Movement Dansestudio.

Ellers har hun selv danset i blandt annet i forestillingene «kompani in progress» av Bodil Hindrum Vikane. «A powerful thing» ,«Becoming a river» og « Sisyfos» av Karen Hammervik Flø og «a musical celebration»

Linn Camilla underviser i barnedans, alle våre Jazz, Contemporary og girly style klasser.

Waranya D. Nordahl

Waranya er 26 år gammel og kommer fra Thailand men bor i Gjøvik. Hun begynte å danse hip-hop på ungdommens hus i Gjøvik. Videre gikk veien inn til Oslo hvor hun studerte dans på Bårdar Akademiet. Her fikk hun mulighet til å danse både på melodi grand prix og Stjernekamp på tv skjermen.

Waranya er opptatt av at elevene skal ha det gøy med hip-hop, og at de skal kunne føle seg komfortable med å være seg selv og vise seg selv frem i dansen. Hun liker å jobbe kreativt og i klassene hennes blir du kjent med de ulike begrepene innen hip hop slik som battle og freestyle, med en god blanding av kjente trinn og øvelser.

Waranya skal undervise alle våre Hip Hop klasser på Tirsdager.